Снимка на малки деца, които спят навън при 0°C, предизвика разгорещен дебат в социалните мрежи. Ето какво пишат във Фейсбук страницата Learning and Exploring Through Play, която споделя кадъра, станал вайръл:

"Още един страхотен ден с прекрасно време за дрямка на открито. Днес беше около 0 градуса по Целзий. Живеем в Квебек, Канада. Всичките носят пълната си зимна екипировка! Всички са облечени топло и уютно и спят много добре! Благодаря на Одри Маршан, че сподели с нас тази прекрасна снимка!".

"Това е напълно нормално в много студени страни по света и някои майки дори потапят бебетата си в студена вода, за да спомогнат за изграждането на имунната им система и прочее. Това работи за тях и те са щастливи, децата са щастливи и здрави", пише потребителка в коменатрите под снимката.

"Това е абсолютно нормално в Норвегия и други студени страни. Дори бебетата спят в количките си навън. Всички спят на топло и уютно със спални чували и т.н.", допълва друг във Фейсбук.

"Толкова много коментари прочетох тук СРЕЩУ децата, които правят това… Не разбирам защо. Всички те са със зимна екипировка и са покрити с одеяла. Чистият въздух е толкова полезен за здравето им. Това не е по-различно от играенето навън, туризма или каквато и да е друга дейност навън… Объркана съм", коментира друг потребител.

Какво е вашето мнение по темата? Споделето го в коментарите под статията!