"Той винаги е бил, ще бъде и е там за теб - защото така правят татковците!" - Кристин Петрелийска с емоционален пост за Тото като баща. 

Нежната половинка на музиканта избухна с много силни думи към снимки, на които изпълнителят е прегърнал по-големия си син и двамата си почиват край река. 

"Бащите са рядко явление, те не са като сестрите, не са като майките, не приличат на нищо друго, до което се докосваме през живота си. Обичта им се усеща толкова силно и необходимо, точно там, точно когато трябва, точно винаги! Те са нашите силни и често мълчаливи герои, които няма да сдържат сълзите си на важните моменти, но през останалото време няма да пропуснат шанса да ни се подиграят за това и онова. Защото татковците имат онова уникално чувство за хумор, което винаги ни развеселява."

Артистичното семейство има двама синове.

По-малкият се роди през март тази година. Големият пък получи своето свето кръщене в църква. Неговото име е Доминик, но галено го наричат Домо. 

Тото явно се справя много добре освен на сцената и като баща, защото емоционалният пост на Кристин продължава така: 

"Какво всъщност е бащата? Той е една странна смесица от супермен, клоун, такси, мъдър съветник и шегаджия, който няма да пропусне да спомене, че онази пъпка на носа ти не се вижда само от самолет."

Йонислав, по-известен като Тото от "Скандау" и русата му половинка се запознават и много бързо след това стават двойка и заживяват заедно. 

На въпрос какво кара Криси да се чувства тъжна, Тото коментира в Инстаграма си - "Всяка друга жена около мен те прави тъжна и когато не ти давам да се доизкажеш."