Никак не говори добре за обществото ни, че се изненадваме когато кинозвездите успяват да задържат брака си повече от 20 години. Лайфстайл сайтовете са пълни с новини за звездни раздели и събирания. Но има някои големи актьори и актриси, които са срещнали любовта и не се нуждаят от никой друг. Пример за такава знаменитост е големият британски актьор Майкъл Кейн, който е женен за съпругата си Шакира вече 47 години и по всичко изглежда, че любовта им не намалява.

Снимка: Getty Images

Тази седмица дамата бяха забелязани да излизат от ресторант, където са били на романтична вечеря. На папарашките снимки, разпространени в медиите се вижда, че 73-годишната Шакира помага на 87-годишния си съпруг да се придвижва. В другата си ръка Кейн държи бастуна, с който ходи от две години, след като нарани крака си през 2018 г.

Един досаден Майкъл Кейн и как началото на връзката им граничи със сексуален тормоз

Младата Шакира, която е модел, хваща окото на актьора през 1971 г., след като той я вижда в реклама на кафе. Майкъл Кейн преди няколко години е приключил брака с първата си съпруга, от която има дъщеря.

Снимка: Getty Images

Впечатлен от красивата жена, Кейн, който вече е доста успешен актьор с номинация за „Оскар“ и върви по пътя към втората номинация, използва връзките си в шоубизнеса, за да се сдобие с номера на Шакира.

Снимка: Getty Images

В продължение на 10 дни Кейн звъни на модела, за да я кани на среща. В крайна сметка тя се съгласява, колкото да го накара да спре. Две години по-късно двамата сключват брак, а малко след това се ражда и дъщеря им Наташа.

Снимка: Getty Images

През януари Майкъл Кейн и Шакира отпразнуваха 47 години щастлив брак. В галерията горе може да видите още снимки на двойката, при която любовта не остарява.

Снимка: Getty Images

Макар възрастта му да е напреднала и травмата в крака да му създава доста проблеми, Майкъл Кейн продължава активно да развива актьорската си кариера. Той е един от любимите актьори на режисьора Кристофър Нолан, който е работил с него по филмите „Батман в началото“, „Престиж“, „Черният рицар“, „Генезис“, „Черният рицар: Възраждане“ и „Интерстелар“, а тази година видяхме Кейн и в малка роля във филма „Тенет“, който се очертава да е най-успешният филм на 2020 г.