28-годишната Евана Линч, която изпълнява ролята на колоритната Луна Лъвгуд във филмите за Хари Потър, сподели в Инстаграм какви пантофи е подарила на сестра си. Виждали сме удобни домашни обувки във всякаква форма, но Линч е намерила място, където се изработват изключително реалистични копия на домашни любимци, които после можеш да нахлузиш на краката си.

Пантофите са направени по образите на старото куче на сестрата на Евана Линч и на сегашното ѝ. В поста си актрисата споделя, че настоящото куче никак не харесва пантофите и се страхува от тях.

Не само кучето изпитва ужас от пантофите. Както се оказва, това чувство се споделя и от много от почитателите на Евана Линч. Част от тях смятат, че идеята е добра, но би било по-хубаво пантофите да не бяха толкова реалистични. Други са на мнение, че са смущаващи или направо ужасяващи. Има и такива, разбира се, които ги намират за сладки.

Снимка: Getty Images

Странният подарък затвърждава образа на Евана Линч като “реалната Луна Лъвгуд”, както я наричат почитателите ѝ. Във филмите за Хари Потър Луна Лъвгуд понякога ходи със доста странна шапка във формата н лъвска глава. Пантофките с кучешки глави могат да минат за нещо подобно.