Преди по-малко от месец съпругата на легендарния актьор Силвестър Сталоун подаде молба за развод. Тя е решила да прекрати брака си със звездата от „Роки“ след 25 години семеен живот. Тази седмица обаче Силвестър пусна снимка, която кара много от почитателите му да мислят, че ситуацията може да върви към подобрение.

„Чудесно“, написа актьорът към двете снимки – на едната държи съпругата си за ръка, а на другата са заедно с трите им дъщери.

Снимка: Getty Images

Все още няма официална информация дали отношенията между двамата са се стоплили.

ЗАЩО СЕ СТИГНА ДО РАЗПАДАНЕТО НА БРАКА НА СЕМЕЙСТВО СТАЛОУН

Снимка: Getty Images

Изглежда разликата във възрастта и характера на двамата се е оказала фатална за отношенията им. Поне така твърдят техни познати, цитирани от списание „Пийпъл“.

„Те са много различни като възраст и като темперамент“, казва източникът, цитиран от списанието. „Това, което някога беше вълнуващо и предизвикателно, сега е рутинно и дразнещо.“

Снимка: Getty Images

Официалната причина, която Дженифър Флавин е посочила е, импулсивността на Сталоун. Актьорът често е правел или купувал неща, без да се посъветва с нея или въпреки несъгласието ѝ.

Последният случай, който очевидно прелива чашата, е когато Сталоун си купува голямо куче. По непотвърдена информация Дженифър му е дала ултиматум и му е заявила, че или кучето ще си тръгне, или тя.

Малко след това Силвестър Сталоун замени татуировка с лицето на съпругата си, като върху нея изрисува лицето на едно от любимите си кучета. Това беше първият признак, че нещо не е наред. Малко след това научихме и новината за предстоящия развод.