Силвена Роу ще бъде неотразимо чаровна и буквално блестяща в новия сезон на "MasterChef България". Със страхотни обеци, с бижута с пеперуди в косата и сако, покрито с камъни, тя активно споделя какво се случва зад сцената на кулинарното риалити. 

"Леле, да не ви взеха за манекен на диаманти? Не, че не заслужавате!" - е един от коментарите от фенка на нежната третина от журито на предаването. На което Силвена Роу е отговорила с приятелски смях. 

Силвия Маркова е жената, която има грижата за стайлинга на шеф Роу в шоуто. А ето как гримьорката Радослава Пашева се грижи за устните и сенките на очите на кулинарката. Нейно дело са визиите и на участници в "Гласът на България", певиците Михаела Филева, Алма, и др.

"Ехххх значи, на снимките на MasterChef сме вече и кулинарното пътешествие започна със страхотни вкуснотии! Гледайте новия сезон, ако само не сте на диета, защтото е толкова УАУ!" - издаде в свой пост малко от случващото се по новия проект шеф Роу. 

По време на снимките на MasterChef се спазват мерки за безопасност - социална дистанция, когато е възможно, и носене на медицински маски. 

Иначе прекрасната си визия Силвена дължи не само на сценичния грим, но и на сериозните грижи за храненето и здравословния си начин на живот, които полага. В студиото на "Тази сутрин" преди време тя сподели и рецепта за имунотонизиращ чай, който е изключително подходящ за зимните месеци.

Ето и точната рецепта:

200 грама биоджинджифил
2 литра вода
300 г мед
100 мл лимон

Водата се сварява с джинджифила за 2 часа, след което се прецежда. 
След това добавете меда и лимона.