Красивата водеща на предаването "COOL...T" (bTV) озари корицата на новия брой на списание Булка. Ето какво написа самата Поли Гергушева преди няколко часа във Facebook:

„Списание “Булка”...преди да стана официално булка. Докато снимахме корицата, главната редакторка ми каза: “да знаеш, всяко момиче, което сме снимали, рано или късно става булка... на късмет сме!” И БАМ, няколко седмици по-късно без изобщо да очаквам, най-красивото предложение е факт. От днес това късметлийско за мен списание е на пазара, за да помогне на всяка младоженка по пътя на сватбените приготовления."

В галерията можете да разгледате част от снимките, които фотографът Александър Нишков е направил за сп. Булка.

Снимка: Александър Нишков

Пред списанието Поли Гергушева разказва как се е запознала със своя любим Борис:

Видяхме се за първи път в една студена януарска сутрин преди 3 години, когато идвайки на работа паркирах колата си до неговата на единственото свободно място. Погледнахме се и това беше. Работният ми ден започна както обикновено до момента, в който видях на един от екраните, че този красив мъж от сутринта е гост в „Преди обед“. Там беше заедно с приятели, сред които и стилистът Антония Йорданова. Разказваха за едно щуро пътуване из Южна Америка и аз се заслушах. Хареса ми веднага. По-късно в деня попитах Антония за него, оказа се, че и той споделил на приятелите си за едно красиво момиче, което видял сутринта и така Антония беше нашият Купидон. До края на деня вече ме беше поканил на среща.

Цялото интервю можете да прочетете тук.

Снимка: Александър Нишков