3 месеца, след като официално обявиха годежа си Дженифър Лорънс и нейният избраник – галеристът Куук Марууни, отпразнуваха любовта си. На партито по случай годежа, което се състоя през уикенда в Ню Йорк, са присъствали роднини и приятели на двамата.


За специалния ден 38-годишната актриса се е спряла на много семпла, но красива рокля на бранда L.Wells Bridal в цвят шампанско. Материята е ефирна и падаща свободно, деколтето - дълбоко, а ръкавите – тюлени и много нежни.


Стойността на тоалета е 2300 долара. Той беше съчетан с малка чанта Roger Vivier, която перфектно пасваше на облеклото на актрисата, както и обувки Casadei и обеци Fred Leighton.
Снимката, на която Дженифър минава по красива пътека, осеяна със свещи, беше споделена от нейните стилисти, фризьора и гримьора й.

Тоалетът на 28-годишната холивдуската звезда има още по-специално значение за нея, тъй като е дело на братовчедка й Лорън Уелс. Това не е първият път, в който актрисата от „Игрите на глада“ носи нейни тоалети.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Още през февруари представител на Лорънс потвърди официално, че тя и Марууни са се сгодили, след като Дженифър беше забелязана да носи голям диамантен пръстен по време на вечеря в скъп френски ресторант в Ню Йорк.

Честито за годежа! Нямаме търпение да разберем кой дизайнер ще изработи сватбената й рокля и как ще изглежда тя!