„Ако дойде ден, в който не можем да сме заедно, дръж ме в сърцето си. Ще остана там завинаги.“ С тези думи, приписвани на автора на „Мечо Пух“ А. А. Милн, комикът Саша Барън Коен избра да поздрави съпругата си Айла Фишър за 20-ата им годишнина. Той сподели и серия от снимки с 45-годишната актриса.

„Честита годишнина, любов моя. Предпочетох да ти напиша това, вместо да купувам картичка“, написа още той и се пошегува: „Продължителността на връзката ни се дължи най-вече на мястото, където живеем. Все пак Холивуд е бастионът на продължителните бракове.“

Коен и Фишър сключиха брак през 2010 г., но са заедно от 2001 г. Те обявиха годежа си през 2004 г., но бракът беше отложен във времето.

Снимка: Getty Images

Преди да застанат пред олтара, двамата посрещнаха на бял свят първата си дъщеря. Малката Олив се роди през 2007 г., но родителите ѝ избраха да не споделят други подробности за нея.

Снимка: Getty Images

Саша Барън Коен и Айла Фишър сключиха брак на 15 март на тайна церемония. Година по-късно се роди и дъщеря им Елула. Освен тези две момичета, актьорското семейство имат още един син, който се роди през 2015 г.

Снимка: Getty Images

Саша Барон Коен е известен с множеството си комични превъплъщения и предаванията, в които общува с хора, които не знаят, че е под прикритие и играе образ. Най-известният такъв персонаж е героят Борат – афганистански журналист, който пристига в Америка, за да снима документален филм.

Снимка: Getty Images

Продължението на филма е особено важно за България, тъй като в „Борат 2“ на големия комик партнира българската актриса Мария Бакалова. Тя стана първата българка, номинирана за „Оскар“ за главна роля, но не успя да вземе наградата, която отиде при великолепната актриса Франсис Макдорманд.