Сара Джесика Паркър сподели снимка на боядисаните си великденски яйца. Католиците отбелязват празника на 4 април. Черно яйце със сърце изпъкваше сред останалите в корите, които бяха в светли пастелни цветове и такива с мраморен ефект.

Актрисата сподели кадъра в Инстаграм профила й и разказа, че все още крие яйцата от децата си, за да може те по стара традиция да ги намират. 

"Те все още искат да правят това, макар да знаят, че няма великденско зайче" - написа звездата от "Секса и града". 

Сара Джесика Паркър има близнаци на 12 години, които бяха родени от сурогатна майка. Марион Лорета Елуел и Табита Ходж се появиха в живота на Сара-Джесика през юни 2009 г.

Самоличността на сурогатната майка беше неизвестна за широката публика в началото, но любопитството на папараците надделя.

В интервю по време на бременността Сара Джесика Паркър разкри, че се е страхува за живота на жената, която носи децата й. „Хакнаха телефона й, личния й компютър, заплашваха я и бе подложена на истински торзмор”, споделя тогава звездата от „Сексът и градът” пред „Аксес Холивуд”. 

Тя има и още един син, роден през 2009 г. - Джеймс Уилки. 18-годишното момче едва ли вече се включва в търсенето на великденски яйца. Въпреки разликата във възрастта между децата й, актрисата споделя, че когато са заедно, това са едни от най-хубавите им моменти. 

„Понякога сядам на стълбите, докато всички деца са в кухнята и ги слушам как си говорят, докато изяждат цялата храна. Това са очарователни моменти!“ – сподели тя пред списание „Пийпъл“ през 2018 г.