В трогателно послание Джон Истърлинг отдаде почит на съпругата си Оливия Нютън-Джон, която почина в понеделник (8 август) на 73-годишна възраст след дълга битка с рака. В пост в Инстаграм той разказва за съвместния им живот и за болката от загубата на любимия човек.

Снимка: Getty Images

"Тя беше най-красивата жена, която познавам… Любовта ни един към друг се простира отвъд границите на нашето разбиране. Благодарни сме за любовта, която беше толкова дълбока, толкова истинска, толкова естествена. Бяхме очаровани от тази велика тайна и приехме опита на нашата минала, настояща и вечна любов", пише Джон Истърлинг.

Снимка: Getty Images

"Оливия беше лечителка, която използваше средствата на песента, думите и докосването [...] Само Божията благодат ми позволи да споделям дълбочината и страстта на нейното същество толкова дълго време", допълва съпругът ѝ.

Снимка: Getty Images

Актрисата от легендарния филм "Брилянтин" се бори с рака на гърдата в продължение на тридесет години. Ангажирана с напредъка на научните изследвания в областта на коварното заболяване, тя създава "Фондация Оливия Нютън-Джон", пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Тя беше най-смелата жена, която съм познавал. [...] Дори и в най-трудните си моменти тя винаги имаше дух, не загуби чувството си за хумор и воля да придвижи нещата напред към светлината", споделя Истърлинг.