Актрисата Сандра Бълок блесна на червения килим на премиерата на филма "Изгубеният град" в Лос Анджелис в понеделник вечер.

Сандра Бълок присъства в Лос Анджелис на премиерата на филма "Изгубеният град", в който участва заедно с британския актьор Даниел Радклиф.

Снимка: Getty Images

57-годишната актриса заложи на оригинална визия, съставена от обемна розова рокля с пролетни акценти, придружена от внушителни кожени ботуши над коляното и черно болеро. Към звездата се присъедини и сестра ѝ Джесина Бълок Прадо, която бе избрала семпла малка черна рокля.

В "Изгубеният град", нова приключенска комедия, режисирана от Аарон и Адам Ни, Сандра Бълок играе писателка, отвлечена от ексцентричен милиардер, който иска да търси съкровището на изгубен град в джунглата.

Снимка: Getty Images

В актьорския състав е и Чанинг Тейтъм, който играе модела Алън, пише още БГНЕС. "Изгубеният град" излиза на в киносалоните в края на месеца.

Това промоционално турне може да се окаже последното за дълго време за Сандра Бълок. Носителката на "Оскар" за 2010 г. обяви, че иска да прекъсне актьорската си кариера, за да се съсредоточи върху семейството си.

Снимка: Getty Images

В интервю за Entertainment Tonight тя казва, че има нужда да бъде "на мястото, което ме прави най-щастлива", до децата си. Звездата е майка на 12-годишно момче и 10-годишно момиче.