Сами Хосни, участник във Фермата", и Мила Савова от "Сървайвър" увеличиха семейството си с още един член. Неговото име е Рекси. 

Семейството, което наскоро се сдоби с второ дете, вече има и второ куче. Четирикракият обитател на техния офис и на сърцата им се казва Чарли. А Рекси е негов син. 

 

Мила Савова и Сами Хосни, познати на зрителите на bTV от участията им съответно в Survivor и "Фермата", са родители на син и дъщеря. Момиченцето им се казва Сорая и се появи на бял свят през март.

 

„Сорая, което буквално означава “блестяща звезда” на арабски, вече свети ярко на нашето небе, осветявайки пътеките с нежния си блясък“ – написа Мила към снимка, публикувана още от родилния дом.

Семейството не спира и заниманията си със спорт. 

Момиченцето се роди чрез секцио под грижите на д-р Мажена Панова, също позната на зрителите от "Фермата".

Снимка: Instagram.com/milassavage/

Малкото кученце Рекси изглежда доста игриво и палаво. Сами Хосни сподели снимки и видеа с него. Рекси все още се учи и на хигиенни навици, тъй като по земята могат да се видят пелени. Това е начин, докато са все още малки четирикраките любимци да бъдат научени да пишкат на определено място, както и да чакат разходките си навън за това.