Кейт Хъдсън прегръща децата си така, както тя самата иска да бъде прегръщана. Актрисата сподели изящен кадър, на който е във вана с вода, заедно с най-малкото си дете, което нарича "розова пъпчица" - Рони Роуз.

Най-милите снимки са на майки, които прегръщат децата си. Повече от 425 000 човека са прочели изящните думи за любовта и децата на Кейт.

"Любов! Прегръщам децата си така, както искам аз да бъда прегръщана, без да търся отплата. Обичам децата си със свободата да знам, че са различни от мен и подкрепяйки човешкото им право на индивидуалност. Просто ги обичам безкрайно!

Ще се случват грешки. Да си човек означава да не си перфектен. Бихме ли искали да е по друг начин? Съвършенство... какво изобщо е това?

  • Но когато се държим един за друг, когато се обичаме, можем да простим.
  • Когато обичаме, можем да преодолеем цялата негативна енергия.
  • Когато избираме любовта, избрахме добрия живот.

И ако мислите, че любовта не ви е избрала, не забравяйте, че има някой, някъде там, че МНОГО хора някъде там са готови да споделят любовта с вас.

Да избереш любовта означава никога да не си сам!"

 

 

 

Кейт Хъдсън има 3 деца. Най-малката е Рони Роуз, която се роди през октомври 2018.

 

Освен с нея, тя споделя любовта си със сина си Бингам Хоун, който е от бившия й годеник Мат Белами и с 16-годишния Райдър Ръсел от брака й с Крис Робинсън.