Ронан Кийтинг, известен като част от момчешката група от близкото минало Boyzone, стана баща за пети път. Новината съобщиха той и втората му съпруга Сторм в Инстаграм с една и съща снимка. Бебето е момиченце, родило се е на 27 март и е получило името Коко Нокс.

„Красиво и спокойно раждане, благодарение на Клеър Мелън и целия екип в болницата. Благодаря ви, че се грижихте толкова добре за нас. Коко Нокс, родена на 27.03.20“, написа съпругата на Ронан, а той добави:

„Здравей, свят. Имаме добри новини по това време с обявяването на появата на нашата малка Коко Нокс Кийтинг, родила се на 27/03/20.“

Това е второ дете за двойката, която има момченце на име Купър, което е на 2 годинки. Само три дни преди щастливите новини Ронан публикува снимка на тримата, които се разхождат сред природата.

43-годишният музикант и австралийската дизайнерка Сторм, чието истинско име е Шарън, обявиха, че очакват още едно дете през ноември миналата година, докато бяха на почивка в Амстердам.

Ронан е баща и на 21-годишният Джак, 19-годишната Миси и 14-годишната Али. Те са от първата му съпруга Ивон Конъли, с която бяха женени от 1998 до 2015 година.

Ронан Кийтинг, съпругата му Сторм и двете му по-големи дъщери Миси и Али.
Снимка: Getty Images