От 3 март bTV Studios пуска по кината 3D семейната 3D анимация "Рок Дог" – история за миловидния тибетски мастиф Боди, който трябва да намери своя път между задължението да поеме поста пазач на стадото овце и мечтата си да стане рок музикант.

Всички очакват от Боди да стане следващият пазач на стадо обичащи забавленията планински овце. Самият той се опасява, че няма да се справи със същата страст, с която баща му Кампа изпълнява задълженията си. Ситуацията рязко се променя, когато от небето пада... радио. Буквално. Така Боди попада на песен на рок легендата Ангъс Скатъргуд и в сърцето му пламва любов към музиката – един цял нов свят, който да бъде изследван.

Боди решава да напусне дома си и да замине в големия град, но междувременно попада в полезрението на най-големия враг на Кампа, Линукс – водач на глутница гладни вълци, който е убеден, че именно чрез Боди ще успее да се доближи до селото и апетитните овце... Сега всичко зависи от Боди – да спаси семейството и приятелите си от надвисналата опасност, но и да не се отказва от голямата си мечта.

Режисьор на анимацията е Аш Бренън, а сценарист – Аш Бренън и Кърт Волкер.