Род Стюарт може и да е един от най-популярните музиканти на всички времена, но почитателите му го видяха в много по-различна роля тази седмица. Музикалната легенда сподели видео в профила си в Инстаграм, на което се вижда, че е сменил костюма със светлоотразителна жилетка, а китарата с лопата.

„Така изглежда пътят до Харлоу, където живея“, казва музикантът в едно от видеата. „Изглежда по този начин от години. Така че аз и момчетата дойдохме, за да го оправим сами.“

Снимка: Getty Images

77-годишният музикант изглежда се забавлява, докато върши тежката физическа работа. Във видеото, качено в Инстаграм, той дори си пее, докато разтоварва чакъл.

„Няма кой друг да го направи“, казва той във видеото. „Хората си разбиват колите. Онзи ден имаше линейка със спукана гума. Ферарито ми изобщо не може да мине.“

Благодарение на Род Стюарт, лошото състояние на пътя е привлякло внимание и от управата на окръг Есекс обещават да разгледат случая.

Междувременно един от почитателите на Род Стюарт го моли да внимава, за да не се нарани… защото си е купил билет за негов концерт.