Марта Стюарт е една от най-вдъхновяващите жени в света, наричана често кралица на домакините. Родена като Марта Хелън Костира на 3 август 1941 година, тя се превръща в една от най-успешните бизнес дами на съвремието ни, спечелила милиарди като писател, иноватор, телевизионна водеща, а преди това и модел.

Като основател на компанията „Martha Stewart Living Omnimedia”, тя трупа успех чрез различни бизнес начинания, обхващащи издателска дейност, разпространение, търговия със стоки, както и електронната търговия. Тя е автор на множество бестселъри, издател е на списание Martha Stewart Living, а толкшоуто й се излъчва по цял свят.


Наричана и гуру на лайфстайла, тя е живата американска мечта – родена в небогато семейство, благодарение на своя нюх и неизчерпаема енергия, Марта в момента е собственик на внушително състояние. Посланието, което тя не спира да отправя и което най-много вдъхновява всички жени по света е това, че домакинството не е просто задължение, а начин да бъдем себе си, да печелим и да правим щастливи хората около себе си.

„Никога не се разболявам. Защо да го правя? Това е загуба на време.”