Една от най-обичаните и забавни двойки в Холивуд е известна с това, че не обича да показва децата си публично и това наистина се случва много рядко. В профилите в социалните мрежи на Раян Рейнолдс и Блейк Лайвли няма да откриете снимки на двете им дъщери. Освен това актьорите успяха да запазят дълго време в тайна раждането на третото им дете, което се появи на бял свят преди около 2 месеца (все още не е ясна точната дата). До момента не е известно дали то е момиче или момче и как се казва.

Един пост в Туитър на Раян обаче отговаря на много въпроси, които си задават феновете на звездната двойка. Като това добре ли е бебето и дали е момиче или момче. 42-годишният актьор говори за родното си място, климатичните промени и предстоящите избори в Щатите, като (не)волно издава пола на третото им дете, което присъства на снимка редом до него и съпругата му.

„Обичам Британска Колумбия! Искам дъщерите ми да живеят в същата естествена среда, в която израснах и аз. Кандидатът, за който ще гласувате на 21 октомври, ще определи политиката относно климата. Доволен съм от направеното по отношение на климатичните промени в последните 4 години.“

Раян говори за „дъщерите си“, а не дъщерите и сина или децата си, което издава, че актьорът е станал татко на трето момиченце.

Семейният живот за Блейк и Раян започва през 2012, когато се женят. Имат две дъщери – Джеймс (4г.) и Инез (2 г.).

По-рано през тази година в интервю за сайта fatherly.com Раян коментира решението им дъщерите им да не са под светлината на прожекторите:

„Стараем се да живеем нормално. Децата ни не са част от Инстаграм и социалните медии. Говоря за тях, но никога не споделям техни снимки, както и Блейк... Искам те да имат колкото се може по-нормално детство.“