Вдъхновяващи послания от морето, селфита с тяло, което още не е във форма, която харесва, и бутане на количка - такова е лятото на Радина Кърджилова. Актрисата се радва на слънчевите лъчи и морето на къмпинг, макар да признава, че не всичко е такова, каквото би искала.

Признава, че би искала да прекарва повече време в "хоризонтална позиция, с ледено питие и хубава книга". Вместо това обаче по-често може да бъде видяна с "количка, куче, 5г. момчурляк, всякакви залъгалки в чантата, играчки от миньон до надуваема акула."

В Инстаграма си актрисата признава, че и тялото и все още не е във форма, която харесва. 

"Да, имам корем, да имам целулит, но внимавам какво ям, пия много вода, все още кърмя, гледам повече да се движа." - пише тя. 

Споделя, че във времето е била на много диети и е отслабвала е драстични през годините, но това й е донесло много негативи, както в здравословен, така и в професионален план. Сега се опитва да влезе във форма, без да бърза. "Нещата лека полека ще си дойдат на мястото." - е нейната философия относно килограмите. 

Кърджилова вдъхнови много жени посочвайки, че трябва да се харесват и обичат. 

"Ние сме съвършени сами по себе си, ние сме пример и трябва да бъдем ДОБЪР пример за младите." - написа още тя. 

Много нейни последователи я поздравиха с коментар, че всъщност изглежда добре и че харесват нейната естественост и непринуденост. 

Актрисата е на море и с двете си деца.

Малкият Йоан се роди през март месец, а Христо скоро навърши 5 годинки