"Всяка дама заслужава да се чувства свободна, смела и уверена във външния си вид. Всички имаме изисквания за спиралите, които ползваме и се радваме, че Big & Multiplied обединява всеки един ефект за миглите ни, които могат да удовлетворят всяка една от нас. Продуктът поощрява съвременните дами жени да се забавляват, чувствайки се себе си във всеки един момент от деня."

Това е нашето мнение за най-новата спирала на Avon - Big & Multiplied.

Специално за най-дръзките представителки на нежния пол, козметичната компания разработи спирала, която едновременно разделя, подчертава и придава обем на всяка мигла. А революционната четчица-апликатор удвоява ефекта за неустоим поглед. 

За да вдъхне смелост на всички дами да дадат свобода на най-дръзката си визия досега, до продукта на българския пазар застава младата звезда Дивна. В специално видео тя провокира дамите да покажат най-забавните си моменти и да споделят своите снимки, като едновременно с това печелят много награди. Колкото повече дами качат своите снимки, толкова повече награди Avon ще раздаде.

Технологията Smart Slip е сред най-новите открития на пазара, като впечатлява с изключително разделяне, разкривайки до 43% повече мигли за драматичен и дълбок поглед, който винаги сме искали.

Снимка: Press office

И за да се чувстваме още по-удобно в перфектната си визия, специалистите на Avon са направили редица клинични изследвания, които доказват, че спиралата е подходяща дори за най-чувствителните очи. Специалната четчица е още една причина Big & Multiplied да се превърне в любимата ни спирала.

Съчетавайки най-доброто от качествата едновременно на четка и гребен, спиралата е разработена за мулти разделяне и обем от единия до другия край на миглите.

"Най-лесният начин да постигнете драматичен поглед за секунди е да нанесете Big&Multiplied. Водоустойчивата формула прегръща двойно повече миглите ви и осигурява дръзка визия без никакво размазване или ронене през целия ден", споделя впечатленията си от спиралата Алина Манова, професионален гримьор на Avon.