Всички имаме поне една приятелка, влюбена в лукса и в селфитата (същинската Кайли Дженър), и спокойно я наричаме Selfie Quееn. Наскоро пък стана ясно, че според някои учени, публикуването на селфита в Инстаграм и Фейсбук е индикатор за щастие. Дали е така всяка от вас може да сподели от личен опит. Но, ако досега не сте били пристрастени към създаването на перфектния инстаграм кадър, струва ни се, че това скоро може да се промени. В България вече можете да откриете едно малко технологично чудо, при това с перфектен и пленителен дизайн и в зашеметяващи цветове – Огледално черно, Огледално лилаво, а от съвсем скоро в България е достъпен и в Огледално златно в лимитирани бойки за ценителите на изисканите технологии.

Кажете „Здравей“ на перфектните арт селфита с новия Samsung Galaxy Z Flip – абсолютното съчетание на удобства и стил. Смартфонът се сгъва до размера на портфейл, така че лесно да го поставите в джоба или чантата си. Когато е затворен, той е стилен, компактен, с размер на дланта.

Но да се върнем на селфитата и въобще на идеалния Инстаграм кадър. Камерата на Samsung Galaxy Z Flip променя правилата на играта – поставяте телефона да стои самостоятелно върху равна повърхност и снимате повече в движение – себе си или приятели, както през деня, така и нощно време. Вече нямате нужда от статив или селфи стик. Категорично можете да покорите социалните медии със зашеметяващи нощни Hyperlapse видеоклипове или ярки снимки при ниска осветеност с нощния режим, без нужда от светкавица. Просто отваряте устройството си и го слагате на маса. Когато e затворено, също можете да направите висококачествени селфита с една ръка. Разгънат, смартфонът може да остане отворен реално под всеки ъгъл, отключвайки възможности за селфита, които показват повече от света около вас.

Можете да ползвате Samsung Galaxy Z Flip не само за забавление, но и за работа. Флип функцията позволява той да се превърне в мини лаптоп, а още по-страхотното е, че в режим Multi-Active може да използвате двете половини на екрана самостоятелно - да водите видеоразговор и да пишете имейл едновременно.

Но идва август - месец за отмора и забавления. Този уникално стилен телефон дава възможност да гледате любимите си сериали и предавания, които се предлагат в Netflix или да се насладите на любимата си музика със Spotify. Благодарение на партньорството между Samsung и Spotify, ще имате бърз достъп до любимите си плейлисти.

Вижте как може да се сдобиете с този ексклузивен телефон, който буквално „огъва“ законите на физиката тук.

Samsung Galaxy Z Flip се предлага у нас и в цвят Огледално златно в лимитирани бройки.

Материалът е изготвен в партньорство със Samsung.