Не, не познахте – не ви черпим, защото днес няма новини за бъдещата кралска двойка Меган Маркъл и принц Хари, а ви черпим с торта „Меган и Хари“.
Британската сладкарка Лара Мейсън се занимава с направата на реалистични торти и сладкиши. Работата й е истинско изкуство. По случай наближаващата сватба на 19 май тя решава да направи торта в цял ръст на бъдещите съпрузи Меган и Хари.
250 часа усърдна работа са били нужни за сътворяването й, а нарязана, тя би стигнала за цели 500 души.
Преди да сте попитали за рецептата, бързаме да я съобщим: 300 яйца, 15 кг масло, 15 кг захар и 15 кг брашно. За да бъдат изработени прецизно детайлите като облекло, коса, обувки, лица, са били използвани и 50 килограма айсинг. Всичко в тортата може да бъде изядено с изключение на скелета, върху който се държи цялата конструкция.
И ако рязко ви се дояде парче от „Меган и Хари“, то ще ви разочароваме. Сладкишът ще бъде изложен като експонат на международно изложение за торти, което ще се проведе в началото на ноември в Бирмингам.
А ето и още от работата на Лара Мейсън: