Как лети времето! Най-голямата дъщеря на Мадона - Лурдес вече се подготвя за раздялата си с гимназията. На 13 юни Лурдес Леон, накратко Лола, сподели много личен и сентиментален пост в модния си блог "Material World". Тя написа: "Колко щастлива и малко тъжна се чувствам от факта, че годините в гимназията скоро приключват." 

17-годишната госпожица поглежда с чувство за хумор на спомените си и коментира своите модни избори през миналите години: "Знам, че имах достатъчно късмет, за да съм част от наистина забележителна гимназия, която продуцира висококачествени ревюта и в действителност те учи на занаята, който си отишъл да усвоиш. Странно е, защото предстои толкова много - и все пак се усещаш  малко празен, когато напускаш гимназията."

Лурдес продължава: "Разбира се, ще ми липсват приятелите, които бяха с мен и семейството, което създава драмата в живота, но е наистина красиво да видя всички хора, които толкова искрено обичам и за които ме е грижа, хората, с които израснах през последните 4 години, да продължат напред и да гонят мечтите си, да станат това, което могат да бъдат и да намерят своето място."

 Леон публикува и снимка в Инстаграм, на която се усмихва, докато разглежда принтовете за колекцията на модната си марка "Material Girl":

Не е известно къде ще учи Лурдес през есента, но тя и Мадона бяха забелязани в Университета на Мичиган миналия ноември.