"Продължавайте да разказвате вълнуващи и вдъхновяващи истории! Понякога ни карате да си събуем токчетата, понякога ни карате да си обуем маратонките - продължавайте в същия дух! Обичам ви!" - заяви Петя Дикова за 11-ия рожден ден на Ladyzone.bg.

Ние също обичаме чаровната водеща на "Тази събота и неделя" и благодарим за страхотните й пожелания, а ето какво още сподели Петя на за илюстрацията, която Борислава Караджова нарисува за празника на лайфстайл сайта на bTV.

Снимка: Борислава Караджова

"Тази картинка олицетворява ежедневието ми денем и нощем, защото това правя всяка жена, дама, момичe. Това е хубавата английска дума "мултитаскинг" - акълът ти да работи на 110 оборота. Тази прекрасна илюстрация представя точно това - нито миг почивка, нито миг отпускане", казва Петя.

Снимка: Евгений Милов

"Това, което не видях на илюстрацията, е детско креватче. Всичко, което виждам на нея, е част от моето ежедневие. Макар че с продуктите за разкрасяване съм малко на "вие", защото не съм достатъчно суетна, колкото би трябвало. Всичко останало, което е свързано с дома и деца, ми е в приоритетната листа", допълва тя.