Лора Николаев, основател и артистичен директор на модна къща Lora GENE, посрещна новата година в компанията на своя любим Антон – мъжът на мечтите й.

В първите минути на Новата 2016-та година Преслава се наслади на най-чистата и искрена любов – детската. Това се нарича добро начало.

От своя страна, Мария Каракушева се вдъхнови от настъпилата 2016 година и, плъзгайки елегантно пръстите се по клавишите, композира първото си парче за годината.

През това време, известната българска писателка – Людмила Филипова се любуваше на игривите пингвини в Антарктика.

А Мария Силвестър се наслаждаваше на първия сняг в компанията на своя прекрасен син. Очарователната Мария ни напомня колко е важно да пазим детския си дух – въпреки годините. Кой е готов за бой със снежни топки?

Говорейки за детското в нас – вижте как Рут Колева се радва. И на нас ни се прииска да подскачаме така.

Пожеланията на Ивайла Бакалова за новата година са прекрасни. Тя ни желае да се усмихваме повече, да прощаваме лесно, да обичаме истински и да живеем в настоящето.

Десислава също желае щастие на всички през 2016. Певицата посрещна новата година заедно със своята красива дъщеря в изискан ресторант където близки и приятели бяха се събрали.

А Емилия, предпочете домашния уют, но не пропусна да отбележи началото на 2016.

За финал ви представяме първото селфи на певицата Алисия, която заедно със сина си привлича нашето внимание върху високосната 2016 година – шанс да бъде по-добри 366 дни. Един ден бонус.