Поводът да потърсим дали и кога кралските особи плачат е последната затрогваща реч на принц Хари и последвалите емоционални сълзи от радост. Оказва се, че и на хората със синя кръв им се случва да се разхлипат на публично място. Хора са – случва се. Ето кога и какъв е бил поводът за почти всеки един член от английското кралско семейство да прояви слабост.

Принц Хари

Снимка: Getty/Instagram

Той наистина много се промени след запознанството си в Меган и още повече, след като стана баща. Преди дни по време на благотворително събитие с болни деца той не успя да сдържи сълзите си, докато говореше колко развълнувани са били той и Меган миналата година по това време, когато само двамата са знаели, че очакват първото си дете.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty/Instagram

През 2014 година херцогинята на Кеймбридж присъства на благотворително събитие, свързано с подпомагане на деца в хоспис. Тогава Кейт излиза от сградата след срещата с децата с насълзени очи. Фотографите я улавят, след като тя се качва в колата си, „тайничко“ да плаче. Моментът за нея е бил още по-емоционален, защото по това време тя е бременна в четвъртия месец с принцеса Шарлот.

Принцеса Шарлот

Снимка: Getty/Instagram

През 2018 година по време на церемонията Trooping the Colour в чест на рождения ден на кралицата принцеса Шарлот се подхлъзва и си удра главата в парапета на балкона на Бъкингамския дворец. Разбира се, най-логичната реакция на всяко дете би била да се разплаче, както се случва. Мама Кейт обаче е наблизо и успокоява ситуацията. Когато няма повод да се разплаче обаче младата принцеса има какво забавно да покаже, когато я гледат толкова много хора.

Меган Маркъл

Снимка: Getty/Instagram

Миналата година по време на турнето на херцозите на Съсекс в Австралия в програмата им влиза и посещение на Тонга. Там Меган е развеселена до сълзи от група младежи, които изпълняват песен за комарите.

Принцеса Даяна

 

Снимка: Getty/Instagram

Принцесата на народа, както често я наричаха, никога не е оставала безразлична към онеправдани, бедни и болни деца. В същата емоционална ситуация като Кейт Мидълтън изпада принцеса Даяна преди повече от 20 години, когато посещава хоспис с болни деца с разликата, че лейди Ди не успява да сдържи сълзите си, които напират неудържимо, когато тя излиза.

Кралица Елизабет Втора

Снимка: Getty/Instagram

Възпоменателната неделя винаги е много емоционален ден за кралското семейство. В Англия той се отбелязва винаги във втората неделя на ноември, най-близка до датата 11 ноември, като се почита приноса на военнослужещите и цивилни мъже и жени в двете Световни войни. През 2002 година кралица Елизабет пролива сълза именно по време на церемонията.