Актьорите Юън Макгрегър и Мери Елизабет Уинстед са сключили брак, съобщава списание „Пийпъл“. Двамата са направили това на съвсем малка церемония в присъствието на най-близките си хора.

Снимка: Getty Images

Актьорът от „Междузвездни войни“ и приятелката му са много потайни в отношенията си. Двамата рядко разкриват подробности за личния си живот.

През лятото на 2021 г. със закъснение научихме, че Мери и Юън са станали родители, и то едва след като по-голямата дъщеря на Макгрегър сподели снимка на детето в социалните мрежи.

Това е втори брак и за двамата. Те са запознаха през 2017 г. на снимачната площадка на сериала „Фарго“ и започнаха да излизат. По това време Юън Макгрегър все още не беше финализирал развода си с Ив Мавракис.

Юън и Мери не са първата екранна двойка от сериала „Фарго“, която става семейство в реалния живот. Същото нещо се случи на актьорите Джеси Племънс и Кирстен Дънст.

Снимка: Getty Images

Те също започнаха да излизат, след като се запознаха на снимките на „Фарго“ и в момента са сгодени. В началото на тази година и двамата получиха номинации за наградата „Оскар“ за ролите си в „Силата на кучето“, но си тръгнаха без статуетки.