пинВремето неусетно се изниза и дойде време за обобщение на анкетите. Горди сме да ви съобщим, че читателките на LadyZone носят най-прекрасните имена на света. Попитахме ви „Харесвате ли името си?”, а категоричната позиция на  66,44% от вас беше, че притежават най-хубавото име. За едва 16,54 на сто, то се е превърнало в рутина, а малко под 9% смятат, че родители им е можело да бъдат по-изобретателни в решението си как да ги кръстят. 6,25 % си поеха дълбоко въздух и благодариха, че заглавието им не е подобно на Салфетка, Телефонка или Ферхунде. Под друго име се подвизават 1,46% от гласувалите в нашата анкета.

пинДали си харесваме името или не – няма значение, защото изборът е бил направен много преди да осъзнаем какво означава то, и най-важното – така или иначе не можем да го променим. Затова сега ще стане дума за нещо, което се оказва повечето от вас искат да променят радикално – тялото си. За тотална промяна вота си са дали мнозинството от гласувалите – 35,63 на сто. Те се оказа, че не харесват нито една част от него. Затова пък ги следват тези от вас, които харесват неустоимото си дупе – 20,06%. Гордо се пъчат притежателките на красиви гърди – 19,01 на сто и на плоско и стегнато коремче – 12,03%. С радост прочетохме коментар на наша читателка, която заявява, че харесва цялото си тяло, а идеалната фигура не е необходима, за да се чувстваш добре в кожата си.

пинПротивно на очакванията ни, се оказа, че повечето от вас не са толкова суетни, или може би са факири пред огледалото, защото 34,81 на сто отделят средно по 5 минутки за разкрасяване всяка сутрин. 15 минути си предвиждат за гримиране 33,71% от отговорилите в анкетата „По колко минути средно отделяте всяка сутрин пред огледалото?”. Предупреждаваме тези 12,5 на сто от вас, които се гримират по път към работното място, да внимават за катастрофи, защото колата не е най-удачният вариант за пудрене. Най-суетните ни читателки, за които гримирането е цял ритуал са 17,64%.

пинНе подминахме и темата за интимните моменти с вашата половинка. Част от тях са и всички сладки (и не толкова) караници и кавги, които напоследък честичко битуват в отношенията ви с любимия (27,49%). За 26,31 на сто от вас честотата на кавгите няма значение, защото сдобряването след това си струва всички горчивини. Ежедневно се карат с любимия си 22,6% от отговорилите, а 20 на сто не помнят кога за последно се е случвало. На такива отношения казваме браво!

А, сега бързаме да ви насочим към новите ни питания:

Перфектен ли е маникютър ви?

Кои са най-големите кулинарни изкушения за вас?

Бихте ли предложили брак на вашия приятел?

Кой от актьорите от „Столичани в повече” ви допада най-много?

Гласувайте и се забавлявайте!