Години наред Люси Иларионов водеше трудна борба с наднорменото тегло, но днес симпатягата от група "UpDown" се доближава все по-близо до имиджа, които го направи звезда и побъркваше момичетата!

Радикалната промяна във външния вид на известния режисьор настъпва след среща с актьора Христо Мутафчиев, който му препоръчва болница "Гювен" в Анкара, където Люси се подлага на вертикална гастректомия тип ръкав - изрязана му е част от стомаха, с което не само се намалява обема му, но методът ускорява метаболизма и трайно намалява теглото.

След операция под ръководството на проф. д-р Гьокхан Яджъ, Люси Иларионов се подлага и на строг хранителен режим в продължение на половин година, като през първия месец приема предимно пюрета и течности, след което постепенно преминава към нормална храна. Резултатът наистина е изумителен – близо 80 кг за по-малко за 6 месеца.

"Реших да се подложа на такава операция, защото имах куп заболявания заради свръхтеглото ми – диабет, високо кръвно, увеличен панкреас, рефлукс. Преди се будех нощем през 40 минути, сега спя по 10 часа непробудно. Задъхвах се по стълбите, не можех да изкача пет етажа. Преди имах кашлица, сега дишам с пълни гърди. Вече ходя по 10 километра на Витоша", разказва Люси.

Той добавя, че е отминало времето, когато се е хранил с огромни порции първо, второ и трето. Преди операцията пазарувал дрехи само от "Грамадан". Сега с приятелката му певицата Ани Хоанг обикалят заедно магазините.

"Промяната в живота ми е в движението. Подобри се и сексуалният ми живот, след като от 186 стигнах до 106 килограма", усмихва се Люси, чиято цел е да стане 80 кг.

Люси Иларионов споделя, че след интервенцията е променил тотално начина си на живот, чувства се като нов човек и е изпълнен със силната мотивация този път да не отстъпва от постигнатото. На хората, които имат подобен проблем, режисьорът препоръчва да не отлагат решението да си върнат формата, а да потърсят специализирана медицинска помощ. 

"Всеки ден срещам хора, които ме поздравяват, че съм отслабнал", казва Люси, който възобновява кариерата си като изпълнител и скоро ще ни зарадва с новото си денс парче "Не си играй".

Не пропускайте да видите как изглежда днес и Сюзън Бойл!