Въпреки че Мария Бакалова влезе в историята като първата българска актриса, номинирана за „Оскар“, най-популярното лице от екрана, родено в България, си остава Нина Добрев. Звездата от „Дневниците на вампира“ продължава да е изключително популярна, затова всички с интерес следят личния ѝ живот. А Нина не се притеснява да споделя, особено когато става дума за отношенията ѝ с приятеля ѝ Шон Уайт.

Нека си припомним някой от най-милите, романтични и забавни моменти, на които актрисата ни направи свидетели в социалните мрежи.

Двамата направиха връзката си публична в края на 2019 г. и заедно посрещнаха новата 2020 г.

Когато пандемията затвори всичко, включително фризьорските салони, много хора се превърнаха в непрофесионални фризьори. Включително Нина Добрев.

Нина и Шон Уайт изглеждат перфектни един за друг. Или поне еднакво шантави.

Двамата имат чудесно чувство за хумор. За рождения му ден Нина Добрев нарече Шон „най-малко любимия“ ѝ човек и също така като „неталантлив“, „без чувство за хумор“ и „най-неатлетичния“.

Той пък не ѝ остана длъжен и отговори: „Твърде жалко, че никога не се забавляваме заедно.“

Още снимки на Нина Добрев и Шон Уайт може да видите на следващата страница >>>

Шон Уайт сподели, че това, което най-много харесва в Нина Добрев е фактът, че сама управлява живота си. Тя е не само актриса, но и продуцент, а отскоро и режисьор.

Въпреки силно изразената си независимост, актрисата знае, че винаги може да разчита на силните рамене на приятеля си.

И все пак, понякога може да се спори кой носи панталоните у дома. Като на последния Хелоуин, когато Шон реши да се облече като героинята на Аня Тейлър-Джой от хита „Дамски гамбит“.

Двамата покоряват върхове.

На леда Нина не отстъпва на приятеля си, който е професионален сноубордист.

Тя пък го запознава със свои колеги от шоубизнеса – като на тази двойна среща с партньора ѝ от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли и приятелката му.

Нина Добрев очевидно харесва приятеля си и на вкус.

Макар да са неразделни, понякога им се налага да се разделят. Например когато между тях има ограда и по-често когато Шон трябва да пътува по света заради състезания.