Николета Лозанова отпразнува 34-ия си рожден ден в луксозния парижки хотел Ritz. По всяка вероятност тя съчетава почивката с работа, защото от Инстаграм профила й разбираме, че е била в компанията не само на Николай Михайлов, но и на гримьорката Алина Манова.

Снимка: Instagram/@nikoleta_lozanova

На един от кадрите виждаме и картичката, с която хотелът поздравява рожденичката.

Снимка: Instagram/@nikoleta_lozanova

Вчера Ники Михайлов поздрави своята любима с думите:
„Честит рожден ден на жената, родена да придава смисъл на всички около нея, на любовта на живота ми! Бъди жива и здрава, бъди все по-преуспяваща, бъди все толкова себе си! Знаеш рецептата на успеха, преподаваш я всеки ден на света, който те заобикаля, а у мен будиш всяка секунда уважение и обожание! Обичам те, колкото повече, толкова повече!“

На 30 ноември е роден и телевизионният продуцент Иван Христов, с когото Николета работеше съвместно в предаването „Папараци“. Това даде повод на колегата му Андрей да се пошегува в снощния епизод на „Фермата“ така:

„Днес са родени Уинстън Чърчил, Николета Лозанова и... внимание – Иван Христов! От тях тримата, разбира се, най-известна е Николета Лозанова. Ще попитате защо? Много просто – защото Чърчил няма Инстаграм“.

Хотел Ritz в Париж е един от най-луксозните в света. Един от баровете му носи името Хемингуей, тъй като писателят често го е посещавал. Един от ресторантите пък е кръстен на друг именит гост – Марсел Пруст.

В момента най-евтината стая за двама струва 1500 евро за нощ.