Поли Генова е българският изпълнител, който завладя най-известния музикален ТВ канал в света - МTV. Клипът към новата й песен How We End Up вече се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. Парчето вече спечели българската публика, а сега набира все по-голяма популярност и сред чуждестранните зрители.

За да разкаже за този свой успех, Поли гостува на Натали Трифонова, новата водеща на предаването COOLt по bTV. И понеже музиката е в сърцето на прекрасната Натали, тя не успя да издържи на изкушението да не потанцува. Двете с Поли показаха част от хореографията, включена в клипа към How We End Up. Как се справиха гледайте във видеото.

Същевременно в студиото на COOLt звездата на родната музикална сцена и млада майка разкри, че вече е готов и друг неин проект, който е съвместно с Мария Илиева, както и за живота с любимите мъже - Джоузеф и сина им Даниел.

"Аз и Джоузеф си говорим на английски, той говори на Даниел на холандски и на английски, а аз изцяло на български. Караме му се на холандски, защото имат едни такива думи, които звучат изненадващо и заповедно, защото "Не" и "Спри", не стават", споделя Поли и допълва още:

"Даниел ме прави по-добър човек. Уча много уроци покрай него. Например урокът за търпението. За моята буйна натура - аз съм много импулсивна, имам сериозна доза инат в себе си, искам всичко да се случи сега и веднага - той ме научи, че няма как да стане така. Но той има да научи същия урок. Явно и двамата си помагаме един на друг със сериозни сблъсъци".

За семейното им лято певицата сподели, че е било първото, в което не е стигнала до морето: "По-скоро бяхме по планините и поседяхме повече във вкъщи. Не трябва да позволяваме страхът да ни води".

Гледайте цялото гостуване в страницата на COOLt в btv.bg >>