Последните години бяха трудни за музиканта Ози Озбърн, но трудностите тепърва предстоят. През сълзи съпругата му Шарън сподели, че Ози се е заразил с COVID. Като се има предвид през колко много здравословни проблеми преминава той, вирусът може да се окаже смъртоносен.

„Много съм притеснена за Ози в момента“, сподели Шарън във видео в социалните мрежи.

Снимка: Getty Images

От 2019 година насам той има много здравословни проблеми и състоянието ми все повече се влошава. През 2020 г. научихме, че фронтменът на „Блек Сабат“ има и болестта на Паркинсон. От тогава не сме го виждали на публично място.

Снимка: Getty Images

Шарън Озбърн сподели, че тя и съпругът ѝ са успели цели две години да не се заразят с вируса. И точно когато пандемията започна да отшумява, съпругът ѝ се е заразил.

Рискът от смърт при COVID е значително по-висок при хора над 60 години, а Ози Озбърн е на 73. Освен това хората, които имат и други заболявания, са в по-голям риск от вируса.

Снимка: Getty Images

Във видеото Шарън съобщава, че няма търпение да се върне при съпруга си и да го целуне „през няколко маски“. Тя се надява, че до следващата седмица тестовете му за COVID ще бъдат отрицателни.

Още по темата: