В навечерието на Нова година хиляди българи и гости от цял свят в зала Арена Армеец ще станат част от едно уникално преживяване, благодарение на Richie Hawtin, Tale of Us, The Martinez Brothers и Liubo Ursiny. Медиите на Балканите, вече нарекоха партито "Бижуто на Източна Европа", заради селекцията от артисти и цялостната концепция, а популярен сръбски сайт излезе със статия – "Белград не заслужава ли такива партита? Ще се видим в София".

В престижната годишна класация на Resident Advisor за 2016-а топ диджеите намериха 3-то (Tale of Us), 17-то (The Martinez Brothers) и 28-мо място (Richie Hawtin), което говори достатъчно за заряда, очакващ всички поклонници на електронната музика в Арена Армеец!

На сцената ще бъдат изградени две специални зони, които да предложат допълнителен комфорт и дори достъп до артистите. ВИП зоната ще предлага отделен вход за посетителите, мека мебел и страхотна гледка към залата. Втората ВИП зона – Backstage – ще е точно зад диджей пулта, а гостите там ще имат достъп и до специален суши бар. За двете ВИП зони се очаква доставка и на специалното саке Enter.Sake – разработено и произведено от компанията на Richie Hawtin. А всеки дошъл на партито ще получи като комплимент срещу билета си енергийна напитка.

Точно в полунощ преди Новата година, Арена Армеец ще бъде озарена и от първата заря в зала у нас, по модел на подобни събития в Амстердам и Берлин.

Освен изброените, на картодържателите на безконтактна Mastercard, ще бъдат осигурени още куп безценни привилегии, превърнали се в задължителни след последните няколко партита на YALTA CLUB – отделен Fast Lane вход към залата ще спестява чакането на опашки; специален Mastercard кът ще се погрижи да остави незабравими спомени от изживяването; преференциални ще бъдат и цените на баровете във VIP зоната, на които ще може да се плаща директно с карта. От Mastercard запазват и традицията да срещат своите най-истински фенове с техните идоли – в случая – един щастливец ще спечели двоен бекстейдж пас, за да изживее наистина безценни мигове до Richie Hawtin.

Билетите за INTERSOLAR 2016 са в продажба в мрежата на Eventim, OMV, THE MALL и YALTA CLUB на цени от 60 лева за стандартни билети. ВИП и бекстейдж билетите са вече изчерпани.