„Необичаен лекар“ (Dr. Dog – Four Feet on the Ground) е поредният премиерен сериал в програмата на bTV Lady. Най-обичаната и гледана поредица в Германия за последните няколко години ще направи премиерата си у нас на 25 септември (събота). Епизодите на необикновената история на гениалния психолог Пол и неговото куче асистент Кете ще се излъчват в събота и неделя от 23:00 ч.

Снимка: bTV Media Group
 

Историята:

Психологът Пол и кучето му Кете поемат трудни случаи и спасяват животи всекидневно. Тандемът помага на пациентите да се изправят на крака след тежки заболявания и инциденти. Мотото на психолога е никога да не се отказва както в работата си, така и в личния си живот.

В личен план Пол е силно сломен, след като съпругата му Ерина остава във вегетативно състояние в продължение на месеци след инцидент. Заедно с приятелите си – ветеринарите Джул и Аарон и идеалистичната сестра Хилдегард, Пол се надява да стане чудо и жена му да отвори очи.

Най-близкият приятел на Пол – Джул, пък се забърква с най-добрата приятелка на Ерина – Натали, след нощен запой. Какво още ще се случи на героите от „Необичаен лекар“, зрителите ще разберат от 25 септември по bTV Lady.

Снимка: bTV Media Group
 

Актьорите:

Главната роля в „Необичаен лекар“ е поверена на едно от най-популярните имена в германското кино – Кристофър Шехингер, а негова екранна партньорка е кучето Хуна, коeто се превръща в любимо на телевизионните зрители в Германия.

Кристофър признава, че преди старта на снимките е отделил цяла седмица, за да изгради специална връзка с животинката: „Не знаех как ще ме приеме и затова поисках от продуцентите да прекарам време с нея, за да се опознаем взаимно. Хуна е изключителен партньор и се справя блестящо на снимачната площадка“.

Снимка: bTV Media Group