Любовният месец февруари е към края си, което означава, че трябва да обявим кой от вас ще направи подарък на любим човек – спа уикенд през месец март за двама в луксозния четиризвезден хотел „Св. Иван Рилски“, гр. Банско. Преди това обаче ви съобщаваме кои са тримата, които споделиха любимите си любовни писма и успяха да ни впечатлят. Това са:

Наталия Божилова

Kremena Dimitrova

Siemenschety

Тримата победители от втората седмица в играта ни и тримата победители от първата седмица

cecito2

Mishi

Десислава Пътева


се пребориха дестойно и равностойно, но все пак в томболата има само един победител, и той е:

Mishi

Честито! Очакваме Mishi да изпрати трите си имена и телефон за контакт на [email protected], за да можем да се свържем с нея/него и да обсъдим подробности около получаването на наградата.

Ето и още подробности за нея>>>

 

Романтичният уикенд за двама включва: пристигане и настаняване в събота около 12:00 ч. и късно освобождаване на стаята в неделя около 16:00 ч., вечеря, закуска и ползване на СПА и уелнес центъра.„Св. Иван Рилски Хотел, СПА и апартаменти“ е разположен в най-високата част на Банско в непосредствена близост до планината и скилифта. Комплексът се състои от хотелска част, огромен СПА център, един от най-големите закрити басейни в града и 4 луксозни апартаментни къщи. Построен в типичния алпийски архитектурен стил, съчетан с традиционни елементи, хотелът е истински рай за търсещите комфорт, спокойствие и разкош. Св. Иван Рилски Хотел, Спа и Апартаменти също така предлага ресторант, барове, механа, детски кът и специална детска стая. Уелнес и СПА центърът в хотел „Св. Иван Рилски“, разполага със закрит басейн, сауна и парна баня, ледена стая, зона за релакс, както и няколко СПА кабинета, където можете да се насладите на различни масажи, терапии и други процедури.