Младата красавица Валентина Пино украси корицата на мексиканското издание на „Вог“ този месец. Момичето е дъщеря на актрисата Салма Хайек, която прие фотосесията за списанието като „подранил подарък за Деня на майката“ (10 май в Мексико).

Валентина е на 21 години. Тя е дъщеря на Салма Хайек и бизнесмена Франсоа-Анри Пино, който е женен за актрисата от 2009 г.

Снимка: Getty Images

Засега Валентина е известна единствено като дъщеря на Салма Хайек, но ако реши, я очаква бляскаво бъдеще в модната индустрия. Най-много за това ще ѝ помогне красотата, наследена от майка ѝ, но няма да попречи и това, че баща ѝ е изпълнителен директор на голяма модна компания, която работи със световни марки като „Gucci“, „Saint Laurent“ и „Balenciaga“.

Снимка: Getty Images

През 2020 г., още като ученичка, Валентина попадна в списъка на най-богатите деца в света, благодарение на 12-те милиона долара, които е получила от известните си родители.

Снимка: Getty Images

През 2021 г. Валентина придружи майка си на премиерата на филма „Вечните“, в който Салма играе една от главните роли. Това беше първата ѝ поява на червения килим от 2015 г. насам, когато момичето ѝ майка ѝ отидоха на премиерата на анимационния филм „Пророкът“, който Хайек продуцираше.

На следващата страница може да разгледате още от детските снимки на Валентина >>>

Салма и Вал - детски снимки на Валентина Пино, дъщерята на Салма Хайек: