Редки и несподеляни досега кадри от детството на известните изпълниха социалните мрежи до краен предел. Денят на детето стана повод щастливи родители и хора, запазили детското в себе си да избухнат с кадри на своите малчугани си или такива от собственото си детство. 

Радина Кърджилова "смали" сина и мъжа си.

Актрисата сподели кадър, на който цялото семейство е на посещение в Музея на илюзиите. Мястото е забавно не само за малчуганите, но и за техните родители. Посредством някои оптични ефекти, всеки може да си направи кадър, на който да изглежда като джудже или великан. 

В други приказни герои се превъплътиха пък дъщерите на Славена Вътова. Усмихнатата четвъртинка от журито на "България търси талант" благодари за всеки ден, в който дъщерите й Ема и Анна я правят част от тяхната приказка.

"Няма по-красив звук от смеха ви, по-топло усещане от прегръдките ви... по-голямо щастие от това, че ви има! Обичам ви неописуемо много, Ема и Анна!" - написа тя в Инстаграма си. 

Истинското детство за Александра Раева е шепа череши и... детска ръка, която се протяга към плодовете.

Дъщеричката й се казва Лиа и през август ще стане на 1 годинка. Певицата дълго време криеше лицето на детето си, както крие и името на баща й.

Певецът Миро пък сподели своя собствена снимка от детството. На редкия кадър той е почти неразпознаваем - облечен в носия и с ретро прическа с равен бретон. 

"Да си спомним децата, които бяхме!" - написа той и призова последователите си да напълнят социалните мрежи с детски снимки. 

Нети Добрева с гордост показа как се е променяла дъщеря й през годините.  

"Тя расте, тя се променя" - възкликна певицата и актриса, споделяйки кадри от различни периоди на живота на Лилия. Тя има забележителна черта във външността си - две различни очи (кафяво и синьо). 

"Обичам те до луната и обратно" - обърна се към дъщеря си Рая Гайтанска майка й Ивайла Бакалова. "Мис България" 2001 уточни, че за последните 18 години дъщеря й е нейното малко чудо. Също като майка си и Рая се интересува от мода и е била водеща на модно предаване.

Актрисата Ирмена Чичикова пък показа несподеляни досега снимки, на които е като дете, заедно с брат си. 

"От един момент нататък сме взели усмихването със зъби много насериозно!" - наиса тя, като същевременно му честити и рождения ден. 

Цветана Манева пък сподели кадри с любимите си внуци - Цвети и Петър. 
"Най-много обичам да съм ти на гости и да ми готвиш" - казва малката наследничка на актрисата. Тя е споделяла още, че обича баба й да я прегръща и целува.  

Честитим празника на всички деца!