Критиците на романтичните филми като „Бодигард“ и „Петзвезден романс“, които казват, че такива сюжети никога не се случват в реалния живот, ще преосмислят мнението си, след като научат историята на Роджър Уотърс и новата му съпруга Камила Чейвис. Двамата сключиха брак тази седмица в имението на музиканта от „Пинк Флойд“.

Камила не е звезда от шоубизнеса и почти нищо не се знае за нея. Тя е работила в транспортната индустрия и преди няколко години пътят ѝ се е пресякъл с този на Роджър Уотърс.

През 2018 г. Уотърс разказа историята за любопитната им среща пред аржентинско списание:

„Заедно сме от няколко години. Запознахме се на един мой концерт преди време. Тя работеше в транспортния бизнес. Шофираше колата, която ме взимаше. Прекарах много време на едно място и често трябваше да пътувам между хотела и стадиона.“

Снимка: Instagram

Така Уотърс вижда за пръв път жената, за която по-късно ще се ожени – в гръб и на предната седалка на автомобила.

„Един ден я попитах дали някой ѝ е казвал, че има много красиви скули“, сподели още музикантът.

Снимка: Instagram

Двамата се появиха за пръв път като двойка на Филмовия фестивал във Венеция. В продължение на няколко години бяха заедно, преди да обявят годежа си в началото на годината.

Това е петият брак за 78-годишният Уотърс. Той е баща на три деца – син и дъщеря от брака си с Каролин Кристи и още един син от брака си с Присила Филипс.