Тази година Cacao Beach Club отново направи някои от най-силните летни партита, които доведоха хиляди фенове на електронната музика на плажа в Слънчев Бряг. 

През уикенда в клуба ни очаква един от най-мащабните уикенди за сезона, заедно със съблазнителната Deborah De Luca в четвъртък, SOLAR Summer Opening с Nicole Moudaber в петък, последното парти от концепцията Sunward с Nick Curly и Cuartero и отново SOLAR Summer с легендарния Richie Hawtin в неделя.

В четвъртък (27 юли) Cacao Beach ще посрещне една свежа и много харизматична диджейка с огромна фен база у нас – Deborah De Luca, която разпродава всяко нейно участие в България, ще се завърне отново с разпознаваемото си хард техно, минимал и чар, разбира се.

В петък (28 юли) идва време и за откриването на най-очаквания фестивал у нас, организиран от YALTA CLUB - SOLAR Summer 2017. Първото парти ще срещне публиката с Nicole Moudaber –нигерийската звезда, която спечели милиони фенове не само с качествена музика, но и със присъствието и поведението си, което винаги е нецензурирано, освободено и вдъхновяващо. 

Събота (29 юли) ще сложи финал на новата концепция Sunward, която напъли клуба през изминалия уикенд и впечатли с артисти още в самото си начало. Последното парти от поредицата ще бъде в компанията на Nick Curly и Cuartero, а българското участие ще бъде в лицето на DESO.

Техно уикендът не приключва дотук. За всички истински фенове на електронната музика, красивите изгреви и приятната компания, Cacao Beach и YALTA CLUB представят второто парти от SOLAR Summer 2017 в компанията на легендарния Richie Hawtin. Създателят на концепцията ENTER ще се завърне с автентичния си техно звук, а заедно с него на сцената ще излезе и един от резидентите на легендарните партита – Fabio Florido. В неделя (30 юли) зад пулта ще видим и Liubo Ursiny. 

Билети за всички партита на Cacao Beach Club и YALTA CLUB  може да намерите в Eventim.bg