Мона Гочев, звездата от „Революция Z” зарадва почитателите си, като сподели своя снимка, на която бременността ѝ вече си личи. От текста към снимката става ясно, че Мона е в петия месец от бременността.

„За разлика от първата бременност, в която първите месеци дори не знаех, че очаквам бебе (разказвала съм ви за това във видео в youtube)“, сподели тя. „Тази е коренно различна - преживях си почти всички първи признаци на бременността. Имаше толкова много вълнение, радост, сълзи. И колкото и да си мисли човек, че е подготвен за нещо, защото вече е минавал през това - всичко се забравя толкова бързо.“

Изглежда не всички преживявания са били приятни. На този етап Мона не желае да навлиза в подробности, но обещава да сподели и това по-късно.

„Имах някои трудни моменти през последните седмици но пък и имам толкова хубави. Много скоро ще заснема видео, в което да ви разкажа как преминаха първите три месеца от бременността.“

Мона Гочев разкри, че е бременна на 8 август. Тя не сподели дали вече знае какъв ще е полът на бебето, но обяви, че то ще се роди през януари.

Актрисата и съпругът ѝ Радослав Гочев, които са женени от 2017 г., станаха родители за пръв път през януари 2019 г. Това означава, че децата им най-вероятно ще имат близки рождени дни.