Актьорът Михаил Билалов признава, че е посвещавал много време на децата си, сменял е памперси и всяко лято ги е водил в България.

Дъщерите на Михаил Билалов  - Данае и Олга – за първи път ще говорят пред българска медия, за да разкажат за забележителния си баща в  "Търси се" в неделя, (23.01) от 12:30 ч. Колко отдаден родител е той, колко им липсва, когато не е при тях във Франция.

Водещият на "Стани богат" ги е научил да говорят български и ги е водил в страната ни всяко лято, за да могат момичетата – с майка японка, живеещи в Париж, да се докоснат до българските си корени.  

За първи път в „Търси се“ зрителите ще видят и жената до Михаил Билалов, сценаристката Ваня Николова. Двамата са заедно от близо 8 години. Ваня споделя, че Михаил винаги я е подкрепял и й е „давал крила“, а той признава, че е имал „достатъчно голяма среща“ в нейно лице, за да напусне предишния си живот.

В „Търси се“ зрителите ще видят различното лице на Михаил Билалов, когато говори за трудностите и изпитанията в живота си – липсата на баща, загубата на по-големия му брат, който е бил негов идол, финансово трудните години в началото на емигрантския му живот.

Разбира се, не липсват и приятелските срещи. За страстта към китарата, песните и колко забавен може да бъде актьорът в ежедневието си ще разкаже неговия приятел, с когото са заедно от ученическите години в класическата гимназия - доктор Иван Йорданов.