Тя е родена през 1989 г. в София. През 2011 г. завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. д-р Атанас Атанасов, специалност актьорство за драматичен театър. От февруари 2012 г. е част от трупата на театър „София“. Участва в редица постановки и в ТР „Сфумато“. На телевизионния екран се появява първо в ролята на Ася в сериала „Под прикритие“, а след това и като пиарката Наталия Павлова в сериала „Откраднат живот“. Участва във филмите „Островът“, „11 А“, „В името на краля 3“, „Смъртоностна надпревара 4“ и др. В края на август 2018 г. стана майка на момченце. С нейния любим и баща на детето са сгодени от края на 2017 година.

Успяхте ли да познаете кои са те? Да? То тогава не губете време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 10 февруари 2019 година.

А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на LadyZone

Снимка: LadyZone.bg

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!