Той е бивш български футболист. Кариерата му преминава предимно в „Левски“, за който играе 12 години и с който става 5 пъти шампион в „А“ група и 6 пъти носител на Купата на България. По изиграни мачове в евротурнирите е №1 в историята на Левски с 65 участия. Бил е и старши треньор на Арда (Кърджали). Неговата половинка е известна телевизионна водеща, модел и дизайнер на дрехи със собствен бутик. 

Успяхте ли да познаете коя е двойката от снимката? Ако да, то не губете никакво време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 12 януари 2019 година.


А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на Ladyzone

Снимка: LadyZone.bg

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!