Той е български боксьор, трикратен европейски медалист и бронзов медалист, носител на бронзов медал от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. През боксовата си кариера е номиниран и награждаван многократно в различни именити класации. Той е част от известна боксова фамилия, която няма как да не сте чували поне веднъж. Неговата половинка в живота също се занимава със спорт – волейбол. Двамата имат двама сина – Калоян и Аспарух.

 

Ако успяхте да познаете кои са двамата влюбени от снимката, то не губете никакво време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 15 декември.


А ето и каква награда може да спечелите:


- 1 брандирана чаша с логото на Ladyzone

 

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

 

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!