Той се запознава с бъдещата си жена и дуетна половинка, докато работи във вокална група „Домино“. През 1990 двамата създават дует, който твори много от българските естрадни хитове в края на миналия и началото на този век. Той е поп певец, музикант, композитор, текстописец, аранжор и инструменталист. Двамата изпяват хитове, които винаги ще се помнят като „Не мога без теб“, „Където няма студ“, „Просто те обичам“, "Обич“ и много други.

Снимка: bTV

Успяхте ли да познаете кои са те? Да? То тогава не губете време и оставете своя коментар под статията, за да участвате в томболата за нашите награди.

Коментирането може да се случи по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта Ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране.

За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 23:59 часа на 2 март 2019 година.

А ето и каква награда може да спечелите:

- 1 брандирана чаша с логото на LadyZone

Снимка: LadyZone.bg

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в театър София (дата по избор)

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!

Любовната история на влюбената двойка от снимката ще бъде излъчена следващия уикенд (9-10 март) в предаването "Тази събота и неделя".