Меган Маркъл винаги е била от жените, които знаят как да се обличат. Това обаче не означава, че гардеробът й е пълен единствено с дизайнерски дрехи. Съпругата на принц Хари се появява облечена и с модели, които са достъпни за всяка от нас. Херцогинята на Съсекс зашемети всички по време на Кралския фестивал на възпоменанието на британския легион с роклята си от Marks & Spencer.

Снимка: Getty Images

Меган беше избрала облекло, което струва едва 55 лири (116 лв). Дългата под коленете рокля прекрасно оформя тялото с изчистената си кройка, а деколтето с паднали рамене е точния завършек за една елегантна визия. M&S са марка, която предлага стилни визии на достъпни цени. След появата на Меган с точно тази рокля, продажбите на продукта скочиха до небесата. M&S забелязват интереса и за тази есен предлагат същия модел, но в бежов нюанс.

Снимка: marksandspencer.com

Роклята, която Меган си е закупила от бранда, не е единственото, което ги свързва. Херцогинята обяви, че заедно с M&S ще пуснат дамска колекция с офис облекла. За всяка закупена дреха от колекцията, един брой от същия модел ще бъде даряван за благотворителност. Идеята е да се окаже помощ на жени, които искат да се развиват кариерно, но нямат възможност да го правят. Относно предстоящата кампания Меган коментира: „Това не само ни позволява да бъдем част от историите си, но и ни напомня, че сме заедно в тях“.