Спомняте ли си, че когато от двореца Кенсингтън обявиха, че Меган ще става част от британското кралско семейство, всички акаунти в социалните мрежи на бившата актриса бяха изтрити. Измежду всичките й занимания, които тя промотираше в тях, беше и собственият й лайфстайл блог. По всичко изглежда, че тези нейни умения на инфлуенсър с усет към красивото биха били от голяма полза не за кое да е, а за изданието, наричано неслучайно модна библия – Vogue.


Херцогинята на Съсекс е била лично поканена от главния редактор на списанието Едуард Енинфул, за да се присъедини като гост-редактор и да участва във оформянето на септемврийското издание, което се смята за най-важното и голямо през годината. Нещо повече – на страниците на британския Vogue ще се появи и фотосесия с Меган, която обаче все още не е заснета, но това предстои да се случи, а мястото на снимките ще е новият дом на младата кралска двойка – имението Фрогмор. Това съобщават от Us Weekly. Меган ще има и свой материал, който ще засегне темата за силата и образованието на жените.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ние смятаме, че това ще е чудесен момент и повод 37-годишната бивша актриса да се завърне от майчинство, след като роди през май. Всички знаем, че кралските особи не си позволяват много дълги отпуски за гледане на деца. Точно 5 месеца майчинство си позволи и Кейт Мидълтън след раждането на третото дете, преди да поеме отново задълженията си на принцеса.


Лъскавите корици на лайфстайл списанията не са непознати за Меган, която преди да стане съпруга на Хари, се е появявала много пъти на страниците и корицата на известни световни издания. Последната й така изява беше през 2017 година за октомврийското издание на Vanity Fair.

Несъмнено херцогинята на Съсекс пише съвсем нова история в кралския двор във Великобритания като иноватор, но изобщо не е първата кралска особа, която е гост-редактор в списание. Това през 2013 година направи нейният свекът принц Чарлз за Country Life, за да отбележи 65-та си годишнина и направи същото 5 години по-късно за 70-ия си рожден ден.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Все още не е ясно дали именно Меган ще бъде на корицата на септемврийския Vogue, но, ако това се случи, тя ще е третата дама от кралския двор, която грее на челната страница на модната библия след принцеса Даяна и Кейт Мидълтън.