Меган Маркъл отпразнува 41-ия си рожден ден със страхотни новини за принц Хари. Под негов патронаж 263 слона и 431 други животни са преместени на безопасно място в Национален парк Касунгу в Малави.

Обичана, мразена, предизвикваща възхищение или завист - Меган Маркъл е една от жените, за които цял свят говори. Дали обаче се интересува тя от чуждото мнение?

 

 

Любовният й живот преди принц Хари е бил колоритен и медиите често се връщат към него. Гаджето й от ученическите години Джошуа Силвърстейн дори даде интервю за голямо печатно издание. Към днешна дата той има свое семейство и не поддържа отношения с Меган. 

Разгледайте снимките в Галерията, за да видите най-добрите моменти в живота на Меган.  

Меган Маркъл има един брак и един развод зад гърба си преди да срещне Хари. Тя се омъжва за продуцента  Тревър Енгелсън, с когото преди това излиза от 7 години. Негово изказване след раздялата дава вяра в любовта на много жени. "Няма да намериш по-добър от мен" - твърдял той, след като сложили край на връката си. Години по-късно Меган Маркъл е омъжена за принц!  

През 2019 Меган се оплака, че била най-подиграваният човек в света. На чутото по свой адрес обаче тя отговаря така: 

Ако хората говорят някакви неща за теб, които не са верни, това изключително вреди на емоционалното ти и психологическо здраве.

Разгледайте снимките в Галерията, за да видите най-добрите моменти в живота на Меган. 

Роля в много успешен сериал, сватба с принц, две деца и интервю, което подкопа устоите британската монархия… Всичко това Меган Маркъл успя да направи само за 10 години. 

Само два месеца след като Меган се запознава с кралицата на Англия, която е баба на Хари, двамата обявяват годежа си.

През март 2018 г. Меган се кръщава в Англиканската църква, за да приеме религията на бъдещия си съпруг. На 19 май се провежда и самата сватба, която е наблюдавана от цяла Великобритания и целия свят.

Следват две деца и най-скандалното оттегляне от кралските задължения, за което светът беше чувал. 

Снимка: Getty Images

"Отцепница" - така много често я наричаха в медиите, а много от британците открито изразяваха негодуванието си срещу нея. 

В началото на 2020 г. Меган Маркъл и принц Хари шокираха всички с решението си да се откажат от ролята си в британското кралско семейство.

Разгледайте снимките в Галерията, за да видите най-добрите моменти в живота на Меган. 

И го направиха - с всички позитиви и негативи, които това им даде. Към момента семейството живее в Калифорния. Отношенията с принц Уилям, Чарлз и кралица Елизабет са обтегнати, но дипломатични.

Снимка: YouTube/@CBS

Двамата присъстваха на тържествата по повод платинения юбилей на монарха, но различното отношение към тях не остана скрито за никого. Докато всички се наслаждаваха на парада от терасата на двореца, Меган и Хари останаха вътре. Решението на кралицата беше навън да са само действащи кралски особи. 

Бизнес с филми, книги, козметика, пътувания, майчинство и благотворителна дейност. Това са само част от нещата, с които Меган Маркъл е заета на 41 години. Може би затова няма време да се чуди "Какво ще кажат хората".

Разгледайте снимките в Галерията, за да видите най-добрите моменти в живота на Меган.